آشنایی با رشته صنایع دستی آینده شغلی رشته صنایع دستی

آشنایی با رشته صنایع دستی آینده شغلی رشته صنایع دستی
آشنایی با رشته صنایع دستی, گرایش‌های رشته صنایع دستی

آشنایی کامل با رشته صنایع دستی، گرایش ها، بازار کار و مهارت‌های مورد نیاز

معرفی کامل رشته صنایع دستی
رشته صنایع دستی رشته‌ای است که در آن صنعت و هنر درکنار یکدیگر قرار می‌گیرند تا دانشجویان به یادگیری خلق آثار هنری کاربردی بپردازند. در صنایع دستی می‌توان بدون نیاز به تکنولوژی و فناوری‌های پیچیده با تکیه بر توانمندی‌های خود آثاری خلق کنید که بر خلاف آثار هنری محض مانند نقاشی که کاربرد روزمره ندارند، هم کاربردی و مورد استفاده قرار گیرند هم از جنبه هنری و زیبایی شناختی ارزشمند واقع شوند.
درباره رشته صنایع دستی

در این رشته هنر و کاربرد کنار یکدیگر قرار دارند و آثار خلق شده علاوه بر جنبه هنری کاربرد روزمره نیز دارند. خوشبختانه ایران از فرهنگ غنی برخوردار است و صنایع دستی در کشورمان بسیار متنوع و گسترده هستند به طوری که در تمامی اجتماعات، از عشایر نشین تا روستائیان و شهرها شما می‌توانید صنعت گرانی را پیدا کنید که در زمینه‌های صنایع دستی فعالیت می‌کنند و آثاری خلق کرده‌اند.

در رشته صنایع دستی دانشجویان در مدت زمان چهارسال، به کسب اطلاعات متوسطی در رابطه با 24 گروه بزرگ انواع صنایع دستی ایران، که از 152 شاخه تشکیل شده است می‌پردازند. همچنین با آشنایی و پرداختن به یکی از چهار گرایش صنایع چوب، سفال، نگارگری و طراحی فرش در زمینه‌های اجرا و کارشناسی آثار، صاحب تخصص شده و مهارت‌های لازم برای تولید محصولات در گرایش انتخابی خود را بدست می‌آورند.

آشنایی با رشته صنایع دستی آینده شغلی رشته صنایع دستی